Skedina me fat – Ja sa para ka fituar një person në minutat e fundit

39
REKLAMA

Një skedinë fituese ka ardhur në redaksinë tonë, ku një person ka vendosur 300 lek për 60.000 lek ku e veçanta është se ka 4 koeficenta me kuotë 3 dhe shuma e vendosur është 300 lek.

Por, një e vaçantë tjetër është që të dy ekipet turke kanë shënuar në fund të takimit, Trabzonspor në minutën e 88 dhe Kayserspor në ‘frymën’ e fundit 93./syri.net

Image

REKLAMA