“O bosi ka të dashurin me X6 ajo, ti…”, djali i shpreh ndjenjat për shoqen, por e pamëshirshme përgjigja

52
REKLAMA

Janë biseda private mes miqsh, familjarësh , të dashurish, por që tregojnë edhe të vërteta të hidhura rreth asaj se ku po shkon ky vend.

Tipik është rasti i mëposhtëm, e cila është një bisedë mes miqsh. Siç duket në mesazhet e mëposhtme në mes të bisedës, i riu i tregon mikes së tij se i është fiksuar shoqja e saj, por vajza nga ana tjetër është treguar e pamëshirshme dhe i ka punuar një rreng.

Fotot janë të publikuara nga Panorama, shikoni bisedën e tyre.

REKLAMA

 

REKLAMA