Njihuni me makinat më të frikshme luftarake, të prodhuara nga rusët

31

Makinat luftarake ruse kanë qenë dhe janë efikase jo vetëm gjatë Luftës së II Botërore, por edhe gjatë ditëve të sotme.

Në fotot e mëposhtme do ju sjellim disa prej makinave më të frikshme të përdorura gjatë luftës. Ajo që të bën më shumë përshtypje është teknologjia e lartë e përdorur, pasi këto automjet janë të pandalshme në çdo stinë dhe çdo rrugë.