Njerëzit inteligjentë kanë pak miq. Ja motivi i habitshëm

25
REKLAMA

Aktiviteti social për njerëzit intelektualisht superior nuk është bazik në jetë, por një detyrim.

Këta tipe njerëzish e ndjejnë më pak nevojën për të komunikuar.Image result for inteligjent people

Sipas disa studimeve shkencore angleze dhe kineze, që kanë analizuar një kampion prej 15.000 njerëzish, rezulton:Related image

Pjesa më e madhe e njerëzve për t’u ndjerë të lumtur ka nevojë për shkëmbime të vazhdueshme me miqtë, e me ata persona që mendojnë njësoj me to. Por personat me intelekt superior bëjnë përjashtim nga rregulli.Image result for inteligjent people

Sa më i lartë të jetë niveli i inteligjencës (IQ) aq më e vogël është nevoja për të komunikuar.Related image

REKLAMA

Truri i këtyre personave është i ndryshëm. Pjesa më e madhe e gjenive janë njerëz të vetmuar. Ndaj pak njerëz i kuptojnë dhe pranojnë.Image result for inteligjent people

Për ta kjo nuk përbën problem, sepse sa më pak të komunikojnë aq më të lumtur janë.

Ja pse këta persona jetojnë sipas ligjeve të veta, ecin para vetë, pa frikë, drejt objektivit! Burimi: FemratNewsRelated image

REKLAMA