Një tjetër Guinness i çuditshëm – VIDEO

36

Rekordet Guinness janë nga më të çuditshmet dhe më i fundit i vendosur nga akrobatja kineze Liu Teng nuk mbetet pas.

Image result for Liu Teng record

Ajo ka përshkruar 20 metra brenda 15.54 sekondave duke u rrotulluar. Ajo theu në këtë mënyrë rekordin Guinness të vendosur në 2013-ën nga Leilani Franco, i cili përshkroi të njëjtën distancë për 17.47 sekonda./top-channel.tv

Image result for Liu Teng record

Image result for Liu Teng record

Related image

Image result for Liu Teng record

Image result for Liu Teng record