NËNTOR, JA VENDET IDEALE QË DUHET TË VIZITONI KËTË MUAJ

24

Nëntori është një muaj mjaft i këndshëm për të udhëtuar. Shumica e njerëzve janë të vetëdijshëm se sezoni i festave po afron, me pushime të gjata për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri, prandaj qëndrojnë në shtëpi duke pritur muajin tjetër. Por udhëtarët e mençur e dinë se ka shumë për të përfituar në këtë periudhë, për të mos përmendur motin e këndshëm në ato vende që njihen si vendet më të nxehta në botë në stinën e verës.

Memphis, Tennessee

San Miguel de Allende, Meksikë

Belize City, Amerika Qëndrore

Ishujt Andaman, Indi

Shkretëtira e Atakamës, Kili

Sicili, Itali

Toronto, Kanada

Seul, Kore e Jugut

Këto qytete nuk janë përzgjedhur rastësisht për tu vizituar gjatë muajit nëntor. Në secilin prej tyre ky muaj simbolizon festime të caktuara, ku shpenzimet nuk janë të shumta dhe çmimet nuk janë shumë të larta. Nëntori është një muaj i qetë dhe si i tillë konsiderohet i përshtatshëm për të pushuar. (TIRANA TODAY