Missat e Kosovës që nga viti 1994, kush është më e bukura?(FOTO)

Missat e Kosovës që nga viti 1994, kush është më e bukura?(FOTO)

341
0
Shperndaje

93228060_1472486214-5400217

Që nga marrja e çmimit e deri më sot ato vazhdojnë jetën e tyre si ftyra të njohura.

Disa prej tyre janë të angazhuara gjithnjë e më shumë në spektakle e ekran, disa të tjera më pak se më përpara, e disa të tjera mbahen mend vetëm nga ky çmim, transmeton sovrani.info.

Vajzat që kanë marrë një kurorë misi që nga e para, Afërdita Paçarada e deri tek e fundit Kaltrina Neziri.

Sovrani.info ju sjell disa foto të miseve tona që nga viti 1994 dhe ua lëmë juve të vlerësoni se cila nga ato është më e bukura.

48efrhdcaokaltrina-neziri_1472485593-8130574

Picture 1 of 20

Kaltrina Neziri- Miss Kosova 2015