Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
  • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Wednesday, May 16, 2012

Mehmeti i Gymysh-it kerkon 1 milion $ me shume se Kevin Costner per nje Reklame

by

Fytyra e tij shfaqet ne postera pothuaj ne te gjitha rruget e Turqise.Keto momente jane per yllin turk me i kerkuari per fushata publicitare, jo vetem ne vendin e tij, por edhe ne vendet arabe.Madje degjohen zera se kishte kerkuar 2.000.000 dollare per nje reklame. Por pergjigjja qe iu dha ishte: “Kevin Costner kerkon 1.000.000 dhe ju 2.000.000? Ndoshta diçka nuk shkon mire me kete kerkese”.E kemi fjalen per aktorin Kivanc Tatlitug, i cili ka vjedhur zemrat e shume shqiptareve, nepermjet telenovelave turke./ albobserver

Leave a Reply

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2