Më të mira të pasmet nëna apo vajza? (Foto)

Më të mira të pasmet nëna apo vajza? (Foto)

426
0
Shperndaje

Një nënë me forma të rrumbullakosura dhe e bija po garojnë mes tyre në mis BumBum, duke tentuar të rrëmbejnë kurorën e femrës me të pasmet më të mëdha në Brazil

Ndërkohë që shumë mama mundohen të bëjnë aktivitete të tjera me vajzat e tyre, si për shembull të shkojnë për pazar, të shkojnë në palestër apo të argëtohen në udhëtime turistike, këto të dyja, Bruna Ferraz dhe Eduarda Morais, po punojnë dhe konkurrojnë ndaj njëra-tjetrës për të njëjtin titull.

Moshat e tyre janë respektivisht 35 dhe 19 vjeçe, ndërsa format mbresëlënëse i bëjnë meshkujt që të kthejnë kokën disa herë në rrugë e nuk dinë kë të shikojnë të parën: nënë apo vajzën?

I njëjti mashkull i ka “gjuajtur” të dyja. Mamaja thotë: “Për një kohë kishim të dyja të njëjtin të dashur, derisa e morëm vesh. Ka qenë një ngjarje shumë komike dhe moment argëtues kur kuptuam se kishim të njëjtin të dashur”.

a191475903156_1476519495-6565939

Picture 1 of 11

Shperndaje