Materialet qe jane shume here me te bukura se sa nje Diamant

38

Diamanti qe ne kohet e lashta eshte vleresuar si guri me i shtrenjte i te gjitha kohrave.

Pervec cilesive materiale qe ai ka ai konsiderohet si një nga materialet më të çmuara në botë.

Diamanti është i bukur, por ka materiale të tjera që janë më të bukura se diamanti transmeton publialb.com.

Me poshte mund te shikoni disa minerale ose gurë të cilët janë më të bukur se diamantet.

#40 Guri Luz Opal me Galaxine brenda

#39 Guri Opal nen Perendimin e flakte

#38 Oqeani brenda Gurit Opal

#37 Bismuth

#36 Rrufeja e kerrusur ne Opalin e zi

#35 Opal Fossil

#34 Rose Quartz Geode

#33 Azurite

#32 Burmese Tourmaline

#31 Fluorite

#30 Titanium Quartz

#29 Kristali me i madh ne bote – Perandoresha e Uruguajit’

#28 Bismuth

#27 Rhodochrosite

#26 Mineral ne forme Shalqiri

#25 Uvarovite

#24 Scolecite

#23 Chrysocolla In Malachite

#22 Realgar On Calcite

#21 Kombinimi i fluorit dhe quarzit

#20 Cobaltocalcite

#19 Mineral ne kuarc me  Lepidolite dhe Cleavelandite

#18 Crocoite

#17 Rhodochrosite

#16 Crocoite

#15 Peruvian Blue Opal

#14 Amoniti i Opalizuar

#13 Mineral ngjyre vjollce brenda ne gure

#12 Minerali blu Agate

#11 Esquel Pallasite

#10 Labradorite

#9 Obsidian

#8 Fantazma në Ametist

#7 Qymyri Pallua – Mcadoo, Pennsylvania, USA

#6 Alexandrite

#5 Mahnitesi Guri Emerald

#4 Wulfenite

#3 Dragoi i Arte ne Kuarc

#2 Cuprite, Congo

#1 Kristalet (xenotime, Zircon) I vendosur ne në një fetë rrezatuese të lëmuar të shkëmbit – Guri i Krizantemës

/Publialb.com