Makina serbe, mjeti më i keq i prodhuar ndonjëherë VIDEO

29

Makina e tipit “Jugo” që prodhohej në Kragujevc dhe ishte makinë moderne, por jo shumë e popullarizuar.

Ky mjet u ndërtua që të blihej nga çdo qytetar i ish-Jugosllavisë, por Jugo nuk u bënte dot konkurrencë makinave të tjera të asaj kohe.

Image result for Yugo CAR

Malkolm Briklin, ka thënë se “Jugo” ishte një mjet i përshtatshëm për studentët sepse ishte i lirë dhe e vogël.

Megjithatë, “Jugo” nuk ishte pritur mirë nga amerikanët as në atë kohë dhe as tani.

Sipas Daga DeMura një gazetar i specializuar në risitë rreth automjeteve “Jugo” e meriton epitetin e makinës më të keqe të prodhuar ndonjëherë. /gazetametro.net

Image result for Yugo CAR

Image result for Yugo CAR

Image result for Yugo CAR

Image result for Yugo CAR

Image result for Yugo CAR

Image result for Yugo CAR

Related image

Image result for Yugo CAR