“Lodra” perfekte për meshkujt, a e bën kjo shpikje trupin e femrave...

“Lodra” perfekte për meshkujt, a e bën kjo shpikje trupin e femrave jo të pëlqyer?

219
0
Shperndaje

Shkenca po avancon dita ditës dhe për fat të keq, ka filluar të zëvendësohet edhe trupi i njeriut. Pas kukullave plastike të cilat kanë dalë në treg ku “bumin” më të madh e kanë në Japoni, shkenca ka hedhur në treg një produkt të ri.

Nisur nga fiksimi i momentit për të gjithë meshkujt për të pasme të bukura të mëdha dhe bombastike, atyre ky produkt u vjen në ndihmë, për të shfryrë të gjitha nevojat personale dhe për të shfryrë stresin.

Por, sa i nevojitet kjo shpikje njerëzimit, ndërkohë që edhe marrëdhënia seksuale ka filluar të zëvendësohet me kukulla plastike?

8-25

Picture 1 of 5

Shperndaje