Këto janë zonat erogjene të meshkujve

38
REKLAMA

Meshkujt kanë disa zona të cilat duhet trajtuar me kujdes. Nëse doni të kënaqni vërtet partnerin tuaj, më poshtë lexoni pjesët delikate të trupit të tyre, te të cilat mos harroni ti puthni apo ledhatoni.

1.Qafa – Puthjet në qafë për meshkujt janë thjesht të adhurueshme. Ata i parapëlqejnë shumë, dhe ju mos i neglizhoni.Related image

2.Flokët dhe koka – Përkëdhelini lehtësisht flokët e tyre, dhe jepuni një masazh të butë në kokë. Ndjesia është e papërshkrueshme.Image result for Flokët dhe koka

3.Veshët – Veshët janë një zonë shumë delikate për meshkujt. Trajtojini mirë.Image result for Veshët

4.Pjesa e kraharorit – Puthjet dhe ledhatimet në zonën e kraharorit, janë padyshim të nevojshme për një mashkull. Ata i shijojnë shumë dhe ju duhet patjetër tja dhuroni.Image result for kraharori

REKLAMA