KËTA FUTBOLLISTË DO TË DUKESHIN MË TË BUKUR NËSE S’DO TU BININ FLOKËT

36

Pa dyshim në historinë e futbollit janë piketuar meshkujt më të bukur dhe tërheqës. Çuditërisht ata që bien më shumë në sy janë lojtarët apo trajnerët pa flokë. Por si do të dukeshin “yjet” e futbollit nëse nuk do t’u binin flokët. Fotomontazhet e mëposhtme tregojnë një perceptim krejt tjetër të pamjes së tyre të jashtme.

Nicolas Anelka

101332750-6e905dc5-9fa3-4f3b-a9bc-628e40100271

Thierry Henri 

101341850-ec79a4b1-b9f3-4e2a-af62-6f2b89386975

101357265-277ad211-eab4-4396-92c4-29405bd6c0ca

101411148-2fe61299-9ba7-4acf-83e3-6940696b61f2

101421208-26b45a31-ec65-46a7-ad37-102b7a230da0

101335544-7eb127b9-a2c2-4851-9d25-b322082bd303

101344877-82f8b952-81bf-4c35-b889-bb2752a9e7cc

101400777-8f8c2113-78cf-4afd-bb0c-f6da5e2aa123

101414252-599b2377-a1a9-4e3e-9f32-8ee95eda5e4f

101430092-53a3ce9f-5f42-4feb-bd52-66019032f7b1

101338731-6bbdd4df-8833-44df-b6b3-b20c5469bdb8

101351203-9278a1ad-a3c2-4f18-b6fe-f15e4d10decb

101404190-427d8c36-1cec-436c-83ae-36b09a14a1a5

101417895-46a5fb29-a7bd-469c-b4c6-689fb2d9cd1a