Jean Claude Van Damme në rolin e shqiptarit, thërret “Nënë” në gjuhën shqipe

80

Related image

Filip Shala është emri i aktorit të njohur Jean Claude Van Damme në filmin e tij të fundit.

“Kill’em All” tregon historinë e një shqiptari, i cili kërkon hakmarrje për babanë e tij, të cilin e kishin vrarë serbët gjatë luftës për arsye të shkrimeve të tij si gazetar.

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Ndërsa, pas shumë vitesh shqiptari Filip Shala, hyn në bandën serbe vetëm që të jetë më afër vrasësve të të atit.

Related image

Kur koha në film kthehet disa vite pas, dhe shqiptari paraqitet siç ishte fëmijë, duke u larguar nga nëna e tij, ai thërret në gjuhen shqipe “nanë” duke e përsëritur disa herë këtë fjalë.

Related image

Filmi “Kill’em All” është shfaqur në kinematë botërore para disa muajve, dhe është pritur mirë nga publiku.

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Ndërsa, në film kanë qenë pjesë edhe aktorë tjerë të njohur./noa.al

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Related image

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Image result for Jean Claude Van Damme Kill’em All

Related image