Ja si e ndryshuan jeten e njerezve dhe te botes Celularet Smartphone !!

28

Jetojmë në epokën ku shumë gjëra në jetë i realizojmë duke shtypur vetëm një buton ose duke dhënë një click.

Perfeksionizimi i procesve teknologjike na ka bërë që të mendojmë më pak, të lëvizim më pak e të përtojmë më shumë.

Fotot e mëposhtme e ilustrojnë më së miri këtë./shije.al

Kur televizoret ishin te medhenj dhe njerezit elegante dhe e anasjellta
Pantallonat e meshkujve, nje ‘specie’ ne zhdukje

 

Eshte e vertete e dashur, paraardhesit tane kishin bisht
‘Te dua’
Dikur merrnim dhurata per ditelindje, tani marrim ‘notifications’
Frika e femijerise: Gjilpera e doktorit-Frika e te rriturit: Fatura e doktorit
“Happi birthday to you”
Nokia business bie ne toke dhe thyen dyshemene, smartphon-e bie ne toke dhe thyen ekranin
Raporti mase truproe-kompjuter ka ndryshuar
Dikur mbanim CDplayer gjigande dhe kufje te vogla, kurse sot mini ipode dhe kufje gjiagande