Ja çfarë u gjet në bodrumin e një shkolle të vjetër në...

Ja çfarë u gjet në bodrumin e një shkolle të vjetër në Prizren (Foto)

257
0
Shperndaje

watermark1_1472995672-7046678

Një lexues i Gazetës Express ka dërguar disa fotografi, ku thotë se këtë poster e kishte gjetur në bodrumin e një shkollë të vjetër në Prizren, e cila tashmë është e rrënuar

Në këtë poster shihet një poezi kushtuar Josip Broz Titos – ish liderit jugosllav nga viti 1943 deri në vdekjen e tij 1980.

Shikoni fotografitë dhe lexoni poezinë:

prizren_1472995579-4585429

Picture 1 of 6