Ja çfarë thotë horoskopi për mënyrën si ju dashuroni

Ja çfarë thotë horoskopi për mënyrën si ju dashuroni

436
0
Shperndaje

1

Picture 1 of 12

Dashi: Jeni plot jetë dhe energji. Jeni racional në pothuajse çdo aspekt të jetës dhe jeni me “këmbë në tokë”. Keni lindur për të qenë lider, ju pëlqen të keni kontrollin e raportit tuaj. Kur gjeni dashurinë, mendoni në mënyrë racionale, pikërisht siç bëni me gjithçka tjetër. Madje “i shtrini këmbët sa keni jorganin”. Dashuria juaj është e qëndrueshme, e zjarrtë dhe plot shkëlqim, siç jeni edhe vetë një shenjë e zjarrit.