Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
 • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Wednesday, May 30, 2012

Ja 100 tiranët e botës në 3300 vjet

by

Nga gjithe kjo liste e gjate tiranesh  ne mes tyre eshte dhe tirani komunist Enver Hoxha .Vetëm dy janë ende gjallë: Kastro i Kubës dhe Noriega i Panamasë / Gazeta-Lajmi.info

 1. Ahenateni (l. ? – v. rreth v. 1351 para e.s.)
 2.  Tiglat-Palasari III (l. ? – v. rreth v. 727 para e.s.)
 3.  Senaheribi (l. ? – v. rreth v. 681 para e.s.)
 4. Kipseli (l. ? – v. rreth v. 627 para e.s.)
 5. Periandri (627 – 585 para e.s.)
 6. Pisistrati (605-527 para e.s.)
 7. Polikrati (l. ? – v. rreth v. 522 ose 523 para e.s.)
 8. Hipiasi i Athinës (l. ? – v. rreth v. 490 para e.s.)
 9. Geloni (540-478 para e.s.)
 10. Dionisi I i Sirakuzës (430-367 para e.s.)
 11. Jasoni i Feresë dhe Tesalisë (l. ? – v. rreth v. 370 para e.s.)
 12. Kasandri i Maqedonisë (rreth v. 355-298 para e.s.)
 13. Agathokliu i Sirakuzës (361 ose 360-289 para e.s.)
 14. Hieroni II i Sirakuzës (l. ? – v. rreth v.  215 para e.s.)
 15. Cin Shi Huan-di (259-210 para e.s.)
 16. Sulla (138-78 para e.s.)
 17. Jul Cesari (100-44 para e.s.)
 18. Herodi I i Madhi (73-4 para e.s.)
 19. Augusti (63 para e.s.-14 pas e.s.)
 20. Tiberi (42 para e.s.-37 pas e.s.)
 21. Van Man (45 para e.s.-23 pas e.s.)
 22. Kaligula (12 pas e.s.-41 pas e.s.)
 23. Neroni (37 pas e.s.-68 pas e.s.)
 24. Domiciani (51 pas e.s.-96 pas e.s.)
 25.  Komod Luci (161-192)
 26. Karakalla (188-217)
 27. Diokleciani (243 – midis 313 dhe 316)
 28. Konstantini I i Madhi (285-337)
 29. Atila (406-453)
 30. Hlodvigu I (466- 511)
 31.  Justiniani I (482-565)
 32. Fokasi (l.?-610)
 33. Justiniani II (669-711)
 34. Konstantini V (719-775)
 35. Uilliami I Pushtuesi (1028-1087)
 36. Androniku I Komneni (rreth v. 1120-1185)
 37. Xhingis Hani (rreth v. 1155-1227)
 38. Frederiku II ose Fridrihu II (1194-1250)
 39. Filipi IV Bukuroshi (1268-1314)
 40. Pedro i Pushtetshmi (1334-1369)
 41. Timur Tamerlani (1336-1405)
 42. Xhan Galeaco Viskonti (1347-1402)
 43. Luigji (Ludoviku) XI (1423-1483)
 44. Mehmeti II Pushtuesi (1432-1481)
 45. Vlad III Drakula (1431-1476)
 46. Riçardi III (1452-1485)
 47. Montesuma II i Riu (1466-1520)
 48. Selimi I i Pamëshirshmi (1470-1520)
 49. Çezare Borxha (1475-1507)
 50. Henri VIII (1491-1547)
 51.  Ataualpa (1500-1533)
 52. Filipi II (1527-1598)
 53. Ivani IV i Tmerrshëm (1530-1584)
 54.  Oliver Kromuelli (1599-1658)
 55. Murati IV (1612-1640)
 56. Pjetri i Madh (1672-1725)
 57. Nadir Shah Afshar (1688-1747)
 58. Pavli I (1754-1801)
 59.  Jinzheni (1678-1735)
 60. Maksimilien Robespieri (1758-1794)
 61. Napoleoni I (1769-1821)
 62. Ferdinandi VII (1784-1833)
 63.  Napoleoni III (1808-1873)
 64. Jozef Pilsudski (1867-1935)
 65. Mikllosh Horti (1868-1957)
 66.  Vladimir Iliç Lenin (1870-1924)
 67.  Josif  Visarionoviç Stalin (1879-1953)
 68. Mustafa Qemal Ataturku (1881-1938)
 69. Jon Antonesku (1882-1946)
 70. Benito Musolini (1883-1945)
 71. Çan Kaishia (1887-1975)
 72. Adolf Hitleri (1889-1945)
 73. Antoniu de Oliveira Salazari (1889-1970)
 74. Rafael Leonidas Truhiljo (1891-1961)
 75. Haile Selasie I (1892-1975)
 76. Fransisko Frankoja (1892-1975)
 77. Josip Broz Titoja (1892-1980)
 78. Mao Ceduni (1893-1976)
 79. Huan Domingo Peroni (1895-1974)
 80.  Ruhollah Musavi Khomeini (1903-1989)
 81. Fulhensio Batista-i-Saldivar (1901-1973)
 82.  Sukarnoja (1901-1970)
 83. Fransua Dyvaljeja (1907-1971)
 84. Enver Hoxhaa (1908-1985)
 85. Kim Ir Seni (1912-1994)
 86. Alfredo Stresneri (1912-2006)
 87. Augusto Pinoçeti (1915-2006)
 88. Ferdinand Markosi (1917-1989)
 89. Pak Çung-hee (1917-1979)
 90.  Nikolae Çaushesku (1918-1989)
 91. Zhan-Bedel Bokasa (1921-1996)
 92.  Muhammad Zia-ul-Haq (1924-1988)
 93.  Anastasio Somosa (1896-1956)
 94. Idi Amini (1925-2003)
 95. Fidel Kastroja (l. më 1926)
 96. Pol Poti (1928- 1998)
 97. Zhosef-Dezire Mobutu (1930- 1997)
 98. Sadam Huseini (1937-2006)
 99. Manuel Antonio Noriega (l. më 1938)
 100. 100.Muamar Gadafi (1942-2011)
 

Related Articles

 • No related post found.

Leave a Reply

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2