Gruaja e cila fle me të dashurin dhe bashkëshortin në të njëjtën kohë, arsyeja…

44
REKLAMA

Chriss dhe Matt janë në një marrëdhënie ‘Polaymarous’ dhe e quajnë veten qifte treshe. Pas gjashtë viteve bashkë, çifti i martuar Chris dhe Matt Brandt vendosën të hapin marrëdhënien e tyre.

The 'throuple' (L-R Matt, Chris and Cait) outside the apartment they share with their two dogs
Ndryshe nga Matt Brandt, Chris Brandt kishte përjetuar marrëdhënie heteroseksuale në të kaluarën dhe ftuan Cait Eranest 28 vjeçar në shtëpinë e tyre në vitin 2015, transmeton Indeksonline.

Siç shkruhet në The Independent, tani të tre ndajnë një shtrat në një apartament me një dhomë gjumi.

The threesome picnic together in a park

REKLAMA

“Në fillim Matt ishte kundër por më pas ai u pajtu. Të tre filluam të shpenzonim gjithnjë e më shumë kohë së bashku dhe pas rreth shtatë apo tetë muajsh filluam të jemi të tre bashkë”.

Cait, Matt and Chris enjoying a night out in a club together

Chris, Matt and Cait rocking matching sporty outfits

Chris (centre) was the one who brought Cait into the relationship

Cait had never experienced sex with more than one person before starting her relationship with Matt and Chris

Chris, Matt and Cait soaking up the sun at the beach together

They sport matching tattoos on their forearms celebrating their relationship

Taking the pups out for a stroll, Chris, Cait and Matt have a close bond

They say one of the benefits of being in a throuple is the gifts!

Matt, Cait and Chris squeeze into the frame for a selfie

The three have been living together in a one bedroom apartment for two years

Sharing a bed posed some problems deciding who should go in the middle

Chris is older than both Cait and Matt by ten years

REKLAMA