Ëndrra e çdo punonjësi! Shpenzoi 3 milionë £ për të shndërruar kështjellën në zyrat më të këndshme në botë

32

Imagjinoni për një moment sikur në godinën tuaj të punës të kishte një kinema me kokoshka falas, një bibliotekë me portë sekrete, palestër, sallë lojërash, e çdo gjë tjetër që mund të bëni në kohën tuaj të lirë.15-1

 

Të gjitha këto i ka kthyer në realitet pronari i website-it britanik “Money.co.uk”.

Themeluesi i kompanisë investoi 3 milionë paund për të shndërruar kështjellën e punës në vendin e tyre më të dashur. Ai dëshiron që stafi i tij prej 50 anëtarësh të jetë i përqëndruar dhe tepër produktiv në punë.

14-1

Zyrat e tyre të punës ndodhen gati 93 milje larg Londrës, gjë e cila i bënë punonjësit të mërzitën. Për këtë arsye shefi i tyre vendosi ti ofronte atyre një ambient jo të zakonshëm. Për më tepër shihni fotot e mëposhtme./ opinion.al

13-3

12-4

11-5

10-7

9-7

8-7

6-8

5-7

4-12

3-14

2-14

1-18