“Dora e Zotit” që është bërë hit në internet për shkak të iluzionit optik

22
REKLAMA

Videoja e filmuar nga një pasagjer që udhëtonte në periferi të Mackay, Queensland, Austali, kishte për qëllim të filmonte retë e zymta të zeza që u mblodhën në distancë, ndërsa po afrohej një mot i keq, transmeton telegrami.org.

Skena e ardhshme dallon ashpër me rrugën e puthur me diellin, duke krijuar një ndjenjë të frikshme.

shte postuar në faqen e mediave Reddit këtë javë, dhe sigurisht ky ka krijuar një iluzion optik të çuditshëm.

REKLAMA

Duart e personit që filmonte këtë pamje, reflektonin në xhamin e përparëm të makinës dhe krijonin një iluzion optik.

Kjo video është komentuar shumë nga njerëzit që e kanë parë. /Telegrami.org

REKLAMA