Çfarë thotë qëndrimi juaj i fjetur për marrëdhënien tuaj ?

42
REKLAMA

Çiftet përshtaten me njëri-tjetrin, ndërsa shpenzojnë gjithnjë e më shumë kohë së bashku. Ata janë të kënaqur me sjelljet, qëndrimet dhe qëndrimet e njëri-tjetrit si kalon koha.

Në orët e zgjuara, ato mund të duken të ngushta dhe të lumtura, por kur ata goditen shtratin dhe bien në gjumë, zbulohen disa sekrete, transmeton telegrami.org.

Ndërsa ata flenë, ata nuk janë më në kontrollin e veprimeve të tyre dhe pozicionet e tyre janë të diktuara nga pa ndjenja që e di të vërtetën. Prandaj, janë pozicionet e tyre të gjumit që zbulojnë se çfarë është marrëdhënia.

# 1 “Herpes”

REKLAMA

Ky pozicion përkufizohet nga një djalë që shtrihet në krahët e tij me krahë të hapur dhe gruaja fle me kokën në gjoks. E kundërta mund të ndodhë dhe janë në thelb të njëjta. Ky pozicion nënkupton një nivel të lartë besimi. Ajo tregon një marrëdhënie të hapur e cila bazohet në respektin reciprok, dashurinë dhe shoqërinë. Kjo është një pozitë krejtësisht e rehatshme për çiftin, duke i bashkuar ata dhe duke forcuar lidhjen e tyre.

# 2 Shtrat i dashur

Përqafimi i muajve të mjaltit përcaktohet nga partnerët që flejnë në një përqafim. Ndërsa çiftet flenë përballë njëri-tjetrit, kjo është një nga pozicionet më intime të gjumit. Ndërsa mund të pasqyrojë një lidhje vërtet të fortë midis dy, mund të tregojë gjithashtu nivele jashtëzakonisht të larta të varësisë nga njëri-tjetri (jo se është një gjë e keqe). Partnerët besojnë njëri-tjetrin dhe shikojnë të ngushëllojnë njëri-tjetrin edhe kur janë në gjumë, gjë që thotë shumë për dashurinë që ata ndajnë së bashku.

# 3 Të mbyllur

Ky pozicion nuk është me të vërtetë një pozicion, por ndodh kur njëri nga partnerët është një gjumë i fortë. Nëse një partner rreh me zë të lartë; shkon në gjumë; është e shqetësuar gjatë gjumit etj. partneri tjetër mund të luftojë gjatë gjithë natës. Kjo ndodh, por partneri nuk mund të fajësohet plotësisht. Por, një periudhë e zgjatur si kjo mund të fillojë të pasqyrojë marrëdhënien, pasi partneri që nuk mund të fle nuk do të ndihej i ndjeshëm. Gjëja më e mirë për të bërë këtu është të flasësh dhe të ndreqësh problemin në hapa të vegjël.

# 4 “Grab”

Grab është një pozicion ku njëri nga partnerët i kapë ngushëllimet. Dikush mund të kape batanije ose pothuajse të gjithë shtrat nëse flejnë si një yll deti. Sido që të jetë, partneri tjetër merr më pak se sa pjesa e tyre në comforts për shtrat. Kjo tregon një egoizëm të vogël në marrëdhënien e një personi që hogs shtrat. Personi tjetër mund të jetë duke dhënë në natyrë dhe mund të mos shqetësojë shumë, por ka patjetër një pabarazi në marrëdhënien për të cilën duhet të punojnë.

# 5 Lugë

Ky pozicion përcaktohet nga meshkujt që mbajnë femrën nga prapa ndërsa flejnë. Kjo është një nga pozicionet më të zakonshme dhe tradicionale të fjetjes, veçanërisht midis atyre në marrëdhënie afatgjata. Në mënyrë të pavetëdijshme, mashkull vepron si një mburojë dhe mbron femrën ndërsa femra është e ndjeshme dhe gëzon kujdesin e dhënë në këtë mënyrë. Marrëdhënia pasqyron një natyrë të kujdesshme të kujdesit nga ana e të dy gjinive dhe tregon forcën në bashkësi.

# 6 Ndjekja

Kërkimi është kur meshkujt mbahen nga femra nga prapa ndërsa flenë. Pandërgjegjshëm, meshkujt mund të kërkojnë kujdes, mund të përpiqen të vendosin një distancë apo të fshehin diçka. Femra, nga ana tjetër, kujdeset dhe dëshiron të dijë se çfarë po ndodh në kokën e tij. Gjuha e trupit tregon qartë disa çarje, por asgjë që nuk mund të zgjidhet përmes komunikimit të qartë.

# 7 Shkëmbi

Cliffhanger njihet edhe si pozicioni i rëndë i zemrës. Është përcaktuar nga partnerët që flenë me shpinë njëra me tjetrën dhe me distancë të konsiderueshme midis tyre. Kjo nënkupton pyetje të vështira si: ‘Çfarë është e gabuar me marrëdhënien tonë?’, ‘Përse po copëtohemi nëse jemi?’, ‘Ku ka shkuar afërsia?’ etj. Mund të jetë gjithashtu një gjë e njëpasnjëshme nëse keni pasur një luftë, por nëse pozita vazhdon, duhet të rivlerësoni menjëherë marrëdhënien tuaj.

# 8 Stili Zen

Ky është një qëndrim i përbashkët kur çifti ka pasur një luftë ose nëse ndjehen të mërzitur me njëri-tjetrin, por jo aq shumë sa që ndjehen të ndara. Ata flenë përballë larg nga njëri-tjetri, por mbeten në kontakt fizik. Ajo tregon një marrëdhënie të shëndetshme ku ju jeni të lirë për të shprehur bezdi tuaj dhe ende ndjeni nevojën për të qenë afër siç e dini që çarje nuk do të zgjasë shumë. Ju shikoni për të rivendosur afërsinë pa u kapur dhe kjo është një marrëdhënie e pjekur për t’u futur në.

Nëse e gjeni veten duke fjetur në një pozitë që ngre flamuj të kuq mbi marrëdhënien tuaj, gjëja më e mirë për të bërë është që ta fusni në të hapur. Bisedoni me njëri-tjetrin, komunikoni dhe lëreni partnerin të dinë mendimet tuaja. Gjendja e gjumit mund të jetë vetëm një tregues, por ju duhet t’i kushtoni vëmendje për hir të marrëdhënies tuaj./Telegrami.org/

REKLAMA