Cfarë mund të blini me një dollar nëpër shtete të ndryshme.

42

Në  vende të ndryshme të botës kostoja e jetesës ndryshon, dhe bashkë me të edhe çmimet e ushqimeve. Por ja çfarë mund të blini me një dollar nëpër shtete të ndryshme.

Indonezi, mëngjesin tradicional (bubur ayam)

Japoni, çokollatë Snickers

Tanzani, omletë patatesh

SHBA, një fetë picë

Egjipt, pjatën tradicionale të vendit

Peru, pulë e gatuar në salcë

Hong Kong, një Coca-Cola

Mbretëria e Bashkuar, një bukë

Hungari, një “kurtoskalacs” paste

Korea e Jugut, sushi

Rusi, 2kg patate

Çeki, një birrë

Itali, një ekspres