Bledi Mane: Gruaja Llallës ‘gangstere’, bën namin për t’i regjistruar makinën me inicialet e dashnorit

62
REKLAMA

Kërkoi targë të porositur dhe ia arriti qëllimit. Por jo një makine dosido, jo një targë dosido.

Makina: Volkswagen Tiguan

Targa: AA 777 SU

Brenda kësaj targe gjenden inicialet e dashnorit. Adriatik, një hap para gruaja.

Image result for ADRIATIK LLALLA

REKLAMA

Shkruan Bledi Mane

EDHE GRUAJA E ADRIATIK LLALLËS BËN SI GANGSTERE!

Ka bërë namin, ka ulëritur, bërtitur, kërcënuar e intimiduar punonjësit dhe zyrtaret e dhënies së targave për automjete.

Askush nuk e njiht,e por kur e morën vesh, u stepen.

Djana Llalla, stomatologia nga fshatrat e Elbasanit, bashkëshortja e Adriatik Llalles nga Gramshi me dashnore nga Durresi, më në fund regjistroi targen e makinës së saj pa respektuar rendin progresiv.

Kerkoi targë të porositur dhe ia arriti qëllimit. Por jo një makine dosido, jo një targë dosido./shi.al

Image result for Bledi Mane

Makina: Volkswagen Tiguan

Targa: AA 777 SU

Brenda kësaj targe gjenden inicialet e dashnorit. Adriatik, nje hap para gruaja.

Po ti Rovena Gashi po më lexon?

Edhe 11 ditë të kanë mbetur oooo Adriatik!!!
#ikikAdriatik

REKLAMA