Bëni pesë minuta ushtrime çdo mëngjes, rezultatet janë të mahnitshme

30

Një sesion ushtrimesh të shpejta çdo mëngjes janë të mrekullueshme për të filluar ditën tuaj.

Rutina e ushtrimeve të thjeshta mund ta bëjë qarkullimin e gjakut më të mirë dhe të jeni më aktivë gjatë pjesës tjetër të ditës, shkruan lajmi.net

Derisa i bëni këto ushtrime fokusohuni tek frymëmarrja. Merrni frymë me diafragmë (ose stomak).

Kushtoni shumë rëndësi kohës së pushimit gjatë performancës së këtyre ushtrimeve.