Autoret Publikuar nga Publialb

Publialb

2082 Artikujt 0 COMMENTS

50 kuriozitete të rralla nëpër botë

Shpesh njerëzit takohen me kuriozitete të rralla që ndodhin nëpër Botë. Disa mbesin mister kurse disa të tjera shpjegohen në mënyra të ndryshme, më...

Rexhep Meidani, kryeministër i Qeverisë teknike?

Për gazetën “Koha Jonë” kriza qeveritare nuk ndalon. Sipas gazetës së drejtuar nga Nikollë Lesi, dimri nuk do ta kapë këtë qeveri dhe vendi...