A është kjo nëna më sexy në Prishtinë? (Foto)

A është kjo nëna më sexy në Prishtinë? (Foto)

824
0
Shperndaje

A është kjo nëna më sexy në Prishtinë? (Foto)

Nuk janë vetëm nënat VIP ato të cilat arrinë të mbajnë format dhe të tërheqin vëmendjen me pamjen e tyre edhe pasi bëhen me fëmijë.

Erëza Arifi është një nga femrat e cila lirisht mund të quhet si nëna më tërheqëse në Prishtinë, ajo është nënë e vajzës me emrin Troja, por linjat dhe pamja e saj habisin jo pak njerëz, shkruan “Magazina.al”
Përveç paraqitjës së jashtme, dhe përkushtimit të saj si nënë, ajo vazhdon ti vijoi studimet e doktoraturës në Financa.

Magazina.al, ju sjell disa fotografi të Erëzës dhe vajzës së saj Troja dhe vlerësoni vetë: