25 KARIKATURA QË TREGOJNË SE BOTA ËSHTË NJË VEND I ÇMENDUR

35

Bota po ndryshon shumë shpejt dhe ne bashkë me të. Për fat të keq, jo të gjitha këto ndryshime janë në avantazhin tonë. Disa njerëz kanë shprehur shqetësimin e tyre përmes artit. Ne kemi zgjedhur 25 karikatura që përshkruajnë disa prej problemeve globale më serioze me të cilat shoqëria jonë po përballet sot. (TIRANA TODAY)