15 FOTOGRAFI TË PAZAKONTA TË SË SHKUARËS

44
REKLAMA

E shkuara na rikthehet shpesh përmes fotove të cilat na tregojnë shumë për mënyrën sesi ka funksionuar mënyra e jetesës në kohë të ndryshme. Ja kush janë 15 shkrepjet më të pazakonta dhe të rralla të cilat ndoshta ju nuk e dinit se ekzistonin. Secila prej tyre ofron një perspektivë interesante mbi të kaluarën.

Dasma e Princeshës Diana dhe Princit Charles, 1981

Belka dhe Strelka, krijesat e para që orbitojnë Tokën dhe kthehen gjallë

REKLAMA

 

Një parti shampanje, 1960

Sigmund Freud dhe Carl Jung duke u relaksuar me miqtë në një sauna, 1907

Mata Hari, 1910

Një metodë e re për të luftuar alkoolizmin: subjektit i jepet një dozë vaji sa për një kalë, 1916

Elvis dhe Priscilla Presley, 1971 

Buzz Aldrin duke bërë një selfie, 1969

Madonna, Sting dhe Tupac Shakur në Los Anxheles, 1993

Beatles, 1963

3.000 njerëzit që ndërtuan Chase Manhattan Bank, Nju Jork, gusht 1964

Arsenal – Manchester United. Stadiumi i Highbury, Londër, 1926

Kurorëzimi i Elizabetës II. Londër, Buckingham Palace, 1953

Ndërtimi i Urës së Skocisë, 1961

Udhëtarët duke hipur në Titanik

 

REKLAMA