Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
  • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Sunday, January 29, 2012

10 Telefonat me te shtrenjte ne bote

by

Keta telefone nuk jane vetem te perdorshem por jane edhe shume te stolisur me diamante flori argjrnd e gjera te tila luksi por keta telefone celular jane dhe teefona te kufizuar ne sasi vetem pak ekzemplare jane prodhuar dhe cmimi normalisht qe eshte i konsiderueshem ne krahasim me telefonat e tjere te cilet jane ne seri me shume mira e miliona ekzemplaresh keshtu qe pronaret e tyre duhet te ndihen njerez me fat.

Gresso luxury phone ($ 1000 more than)

Bang and Ofusen Serene ($ 1,250)

Mobiado professional em ($ 1,900)

Nokia 8800 Gold Edition Phone ($ 2,700)

Motorola v220 special edition ($ 51,800)

Vertu Diamond ($ 88,000)

Lamborghini 8800 sirocco from Nokia$176400

Sony Ericsson Black Diamond ($ 300,000)

Vertu Signature Cobra  cmimi ($ 310,000)

Goldvish Cell Phone  cmimi 1 milion dollar

 

 

Related Articles

  • No related post found.

2 Responses to “10 Telefonat me te shtrenjte ne bote”

  1. fjollla says:

    nuk qenkan edhe aq te bukur per mu kon me te shtrenjetit ne bott ?

Leave a Reply

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2